ІІ етап чемпіонату Херсонської області з футзалу серед команд дівчат. U-11

24 лютого 2019 року у Новій Каховці в спортивному залі ФОК «Гарт» відбулися змагання ІІ туру чемпіонату Херсонської області з футзалу сезону 2018/2019 серед команд дівчат 2008-2009 років народження U-11.

У змаганнях  взяли участь 7 команд, у тому числі  команда Новокаховської ДЮСШ «Таврія» (директор ДЮСШ «Таврія» Ольга  Носаньова).

Другий тур новокаховчанки розпочали з перемоги над командою «Славія» (м. Берислав) з рахунком 1:0.  У другому матчі обіграли команду «ДЮСШ» також з Берислава – 5:0.  А у третьому матчі з командою «Колос-1» (Каховський район) поступилися з рахунком 1:2.

За підсумками цікавих та запеклих зустрічей переможцем  ІІ туру  стала  команда «Колос-1» (Каховський район). Друге місце посіла  команда ДЮСШ «Таврія» (м. Нова Каховка) у складі: Грабовська Тетяна, Іванова Альбіна, Андрющенко Софія, Воленюк Анна, Головко Марія, Дегтяренко Катерина, Дегтяренко Вікторія, Чернявська Юлія (тренер-викладач ДЮСШ «Таврія» Андрій Ківнюк). На третьому місці - команда СДЮСШОР «Кристал» (м. Херсон). 



Фото:

Нашi партнери