Павло Філіпчук допоміг в організації спортивного заходу для вихованців дитячого будинку

23 лютого 2019 року  голова постійної комісії Херсонської обласної ради з питань бюджету та фінансів, депутат обласної ради  Павло Філіпчук долучився до організації спортивного заходу для вихованців дитячого будинку інтернатного типу «Радість» Херсонської обласної ради.

«Свято  для них – це можливість відчути, що вони не одні, що їм є з ким проводити час і посміхатися. Ці змагання об’єднали вихованців дитячого будинку «Радість», Каховської ДЮСШ і спортивного клубу «Зевс». Багато хлопців і дівчат знаходять тут справжніх друзів, і ця дружба виявляється найміцнішою. А найголовніше для мене, що спорт дарує їм – силу, мужність і, звичайно ж, здоров’я.
Коли діти змагаються, переживають за результат – вони роблять великі успіхи і своїми досягненнями надихають одне одного та глядачів, в тому числі і мене. Тому я завжди із задоволенням відвідую різні спортивні події», – поділився Павло Філіпчук.

Допомагаючи в організації змагань для вихованців дитячого будинку, депутат обласної ради зробив для себе кілька відкриттів, серед яких – професіоналізм та безкорисна любов-самовіддача представників спортивного клубу до дітей.

«Я по-справжньому оцінив роботу, що проводиться адміністрацією і тренером спортивного клубу «Зевс» і зрозумів, яке добре діло вони роблять. Мене надихає їх любов до дітей», – резюмував голова постійної комісії Херсонської обласної ради з питань бюджету та фінансів.

Фото:

Нашi партнери