У Києві відбулось засідання Комісії НОК України з нагороджень

4 березня 2019 року у Києві під головуванням віце-президента Національного олімпійського комітету України Валерія Борзова відбулось засідання Комісії  НОК України з нагороджень.

Засідання було присвячене ухваленню Положення про Комісію, плануванню діяльності на 2019 рік та розгляду пропозицій стосовно нагородження спортсменів, тренерів та фахівців, які зробили вагомий внесок для участі офіційної делегації та виступу спортсменів на Юнацьких Олімпійських іграх-2018 у Буенос-Айресі.

Учасники розглянули Положення про Комісію з нагороджень. Зокрема, було внесено пропозицію про категоризацію нагороджень з метою  чіткого визначення, за які внески нагорода відповідного рангу має бути вручена.
Серед запропонованих категорій – заохочувальна нагорода, відзначальна, нагороджувальна та офіційні знаки НОК України. У планах Комісії також  розробити та запровадити офіційні знаки члена Олімпійської команди та знак «Юний олімпієць».

Наступним було розглянуто й ухвалено рішення про відзначення спортсменів, тренерів та фахівців, які сприяли підготовці та забезпеченню участі офіційної делегації в Юнацьких Олімпійських іграх-2018 у Буенос-Айресі. 

Насамкінець Комісія затвердила графік проведення засідань, а саме – 4 рази на рік, або в разі виникнення додаткової необхідності. 



Фото:

Нашi партнери