Всесвітньому Дню шахів – міжнародний турнір

З 15 по 20 липня на базі Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи з шахів і шашок за підтримки міського голови Володимира Сальдо відбувся міжнародний шаховий турнір «Херсон-2012».
Турнір присвячувався Всесвітньому Дню шахів і відкрив двері для учасників з України, Узбекистану та Росії.

У турнірі "А" (майстри спорту міжнародного класу, майстри спорту України, кандидати в майстра спорту, 1 розряд) серед 40 учасників І місце посів гросмейстер, майстер спорту з Херсона Сергій Григорчук, ІІ місце - учень Херсонської ДЮСШ з шахів і шашок Леонід Старожилов, ІІІ місце – Євгеній Шарапов (Крим).

Серед жінок: І місце виборола Тетяна Костак (Херсон), ІІ місце – Юлія Зінкевич (Херсон), ІІІ - Анастасія Трохимова (Миколаїв), IV місце – Кинюль Гасанова (учениця Херсонської ДЮСШ з шахів і шашок).
Серед ветеранів І місце посів Володимир Малевич (Львів), ІІ– Євген Лозович (Херсон), ІІІ – Іван Радіонов (Херсон).

У турнірі "В" (І і ІІ шахові розряди) з 34 учасників кращими серед чоловіків стали: І місце - Микита Осінцев, ІІ – Андрій Лобода, ІІІ – Василь Бубнов.
Серед жінок: І місце – Анастасія Ткачук (учениця Херсонської ДЮСШ), ІІ – Анастасія Кім (учениця Херсонської ДЮСШ), ІІІ – Сандра Богатова.

У турнірі "С" (ІІІ розряди) серед 12 учасників І місце серед юнаків посів Дмитро Шадренко, ІІ – Дмитро Лаухін, ІІІ – Марат Овсепян; серед дівчат І місце завоювала Світлана Нечипорук.
Переможцям і призерам турніру вручені грошові призи, кубки, медалі та грамоти. Також були вручені заохочувальні призи від міського управління молоді та спорту найстаршому учасникові Віталієві Захарову  (1927 р.н). і наймолодшому - Олегові Макарову (2007 р.н)



Фото:

Нашi партнери