Марафонець з Нової Каховки фінішував на марафоні в Токіо з блискавичним часом

Новокаховчанин Дмитро Молчанов став п’ятим українцем за всю історію, який фінішував на всіх найбільших марафонах світу серії World Marathon Majors – у Токіо, Бостоні, Лондоні, Берліні, Чикаго та Нью-Йорку.

Він також став першим українцем, що пробіг всі шість марафонів швидше, ніж за три години. Про це на своїх сторінках у соціальній мережі Facebook повідомляє сам спортсмен та його друзі.

«Це міг би бути дуже великий пост про хлопця з маленького містечка на Півдні України, який не любив бігати. Але як добре, що мені не подобаються довгі тексти. 

Я так багато разів уявляв цей момент…і от нарешті це трапилось.
3 березня я фінішував свій 11 марафон, на цей раз у Токіо, з часом 2:33:47.

Так!!! Я фінішував всі 6 найбільших марафонів світу серії World Marathon Majors ( Токіо, Бостон, Лондон, Берлін, Чикаго та Нью-Йорк). І я став 5им українцем, якій це зробив.

Але першим, хто пробіг всі марафони швидше 3х годин: Бостон 2:58, Лондон 2:53, Берлін 2:44, Чикаго 2:42, Нью-Йорк 2:53 і Токіо 2:33. 

І що для мене особливо мажливо – фінішну лінію всіх 6 марафонів я пересік гордо тримаючи прапор моєї Батьківщини – України! 

Це не могло би трапитися без підтримки моє родини, моїх друзів, бігової спільноти та людей, які завжди поруч! Я щасливий мати Вас у своєму житті. Дякую!» – написав пан Молчанов на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Фото:

Нашi партнери