Команда поліцейського спортивного клубу «КІТ» виграла обласні змагання з «Контактного Карате»

ЗЗа підтримки начальника Головного управління Національної поліції в Херсонській області Артура Мєрікова   у смт Горностаївка  3 березня 2019 року відбувся ІІІ відкритий Кубок області з «Контактного Карате».  У змаганнях взяли участь близько 120 спортсменів віком від 5 до 18 років у різних вагових категоріях, які  представляли свої спортивні клуби з Херсона та усіх районів області.   На початку заходу учасників та гостей змагань привітав вокальний ансамбль «Police Prime» та оркестр обласного Главку поліції. Почесне право підняти прапор та відкрити турнір отримала чемпіонка світу Вікторія Любашевська – вихованка поліцейського спортивного клубу «КІТ».  
З першого до останнього бою на татамі відбувалася запекла боротьба. Хлопці та дівчата показали своє бажання перемогти, порадували вболівальників та гостей видовищною майстерністю та технікою ведення бою. У свою чергу, близько 200 глядачів підтримували учасників змагань бурхливими оплесками.   

За результатами турніру третє місце здобула команда Голопристанської організації «Бойових мистецтв та військово-патріотичного виховання «Патріот».  Команда Херсонської обласної федерації Контактного карате стала другою.  Перше місце виборола команда Горностаївського клубу «Контактного Карате» та бойових мистецтв «КІТ». 

Команда переможниця отримала кубок та грамоту від начальника поліції області Артура Мєрікова. Також переможців та призерів змагань нагородили медалями, грамотами та призами. 

Варто відзначити, що переможців турніру тренує співробітник Горностаївського відділення поліції Микола Кітченко. Він є багаторазовим чемпіоном Європи і світу зі змішаних єдиноборств. У вільний від служби час тричі на тиждень старший лейтенант поліції тренує дітей у поліцейському спортивному клубі «КІТ», який гідно представляє Херсонщину на різних міжнародних змаганнях найвищого рівня. 

Відділ комунікації поліції Херсонської області   

Фото:

Нашi партнери