Баранова Мадонна Миколаївна

Заслужений майстер спорту України з таєквон-до ITF. майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, триразова чемпіонка світу з кікбоксингу, чемпіонка і призерка чемпіонатів світу і Європи з таєквон-до ITF, володарка 4-го дана

Народилася 11 вересня 1985 року у м. Алушта (АР Крим). У 1991 році  родина  переїхала до м. Таврійська Херсонської області, де Мадонна у 2002 році закінчила загальноосвітню школу № 7.
Освіта вища: з 2003  по 2008  рік  навчалася  у Новокаховському  відкритому міжнародному університеті розвитку людини «Україна», закінчила факультет фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету.
У 13 років почала займатися східними єдиноборствами (спочатку кікбоксингом, пізніше таєквон-до) у тренера Віктора Слюсаря. Через 8 місяців на відкритому чемпіонаті області у своїй віковій категорії здобула золото і можливість атестуватися на зелений пояс.
Член збірної команди України з 2007 року. Майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу (2010),

Заслужений майстер спорту України з таєквон-до  ITF (2012), Володарка  IV дана і чорного поясу (чорний пояс на противагу білому символізує майстерність володіння таєквон-до, а також те, що власник цього пояса не боїться сил зла, 2016).

Тренер національного класу (2016).

Інструктор міжнародного класу (2019). 
Тренер – заслужений тренер України Віктор Слюсар 
Спортивні досягнення:  
2007 рік -  чемпіонка  України з кікбоксингу  WRKA у трьох видах програми (Харків) 
2007 рік - срібна призерка ХІ чемпіонату світу у командному заліку за техніку силового розбивання, бронзова призерка за спецтехніку і командний спаринг (Словенія),   
2010 рік - срібна призерка у командному заліку чемпіонату Європи з кікбоксингу, срібна призерка у спарингу (до 45 кг) та у спецтехніці.  
2011 рік - бронзова призерка ХХVІІ чемпіонату світу  з таєквон-до ІТF серед дорослих  у складі жіночої збірної України у спаррингу (Пхеньян),  
2013 рік – чемпіонка та срібна призерка чемпіонату світу 
2016 рік -  бронзова призерка  Кубка України серед юнаків, юніорів та дорослих (Туль) 
2016 рік -  срібна призерка  Кубка України серед юнаків, юніорів та дорослих (Спаринг)
2017 рік - чемпіонка України серед юнаків, юніорів, дорослих та ветеранів (Спаринг)
Тричі   визнана кращою спортсменкою Херсонщини з неолімійських видів спорту за підсумками спортивного року (з 2011). 
На сьогодні віце-президент клубу «Хваранг-До» (м.Нова Каховка) та старший тренер Національної категорії клубу у складі Новокаховської міської  федерації таєквон-до ITF).  Мешкає у м. Таврійську (Нова Каховка)
Входить до спортивної слави Херсонщини. 




Оновлено: 25 березня 2021


Фото:

Нашi партнери