Гілін Олександр Валерійович

лауреат Всеукраїнського конкурсу «Народні Герої» від Херсонської області 2017 року, старший тренер відділення вільної боротьби Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи № 3

Має ивщу освіту. Працює старшим тренером відділення вільної боротьби, тренером-викладачем з вільної боротьби  Херсонської міської дитячо-юнацької спортивної школи №3 Херсонської міської ради.

За свою професійну діяльність він підготував 22 майстрів спорту та 18 кандидатів у майстри спорту України, багато чемпіонів та призерів Чемпіонатів області та України.

У березні 2017 року  Тетяна Кузнєцова  стала лауреатом Всеукраїнського конкурсу «Народні Герої» від Херсонської області 2017 року.

Недержавна нагорода «Народний Герой» за вагомий та неймовірно значний вклад в розбудову держави.була запроваджена в Україні у 2016 році новоствореною однойменною громадською організацією на чолі з її засновником Андрієм Зібраном напередодні 25-ї річниці Незалежності. Лише за перше півріччя реалізації проекту нагородили більш ніж 200 українців, невтомну працю яких без зайвого перебільшення можна назвати подвигом. Звання «Народний герой» удостоєні 19 жителів  Херсона та Херсонської області, серед них і представники сфери фізичної культури та спорту:Сергій Кобець, Елла Бенедик, Тетяна Кузнєцова, Олександр Гілін.

Оновлено: 10 липня 2017


Фото:

Нашi партнери