Йога і наші домашні улюбленці

Чи можуть наші домашні улюбленці займатися йогою? Як з’ясувалося, так.
5 років тому фотограф Дэн Борріс (Dan Borris) зняв першу фотографію для серії "Йога собаки". Серія стала так популярна, що сьогодні Дэн Борріс видає альбоми й календарі з фотографіями не тільки серії "Йога собаки", але вже і "Йога кішки", "Йога кошенят" і "Йога щенят".
На кожній сторінці  тварини приймають традиційні пози йоги. При створенні календаря йому допомагала його дружина Алехандра, тренер з йозі. 
У такий спосіб вони вирішили привернути увагу людей до свого здоров'я. Подивившись на забавних котів, кошенят, песиків, людина, на думку подружжя, відразу ж захоче навчитися робити так само.
«Фотомоделей» Ден і Алехандра збирали по друзях і знайомим. З кожної з них Алехандра займалася індивідуально: вивчала характер тварини і її можливості.   Потім вибирала відповідну  для конкретної тварини позу й намагалася «скласти» її.
Ден робив знімок і потім обробляв його в «фотошопі», досягаючи ідеального «виконання» невластивих домашнім улюбленцям поз. "Я до цієї роботи взагалі не представляв, наскільки це спритні й моторні тварини", - зізнався фотограф.


Фото:

Нашi партнери