Офіційний прапор Олімпійських ігор доставлений у Ріо-де-Жанейро

14 серпня офіційний прапор Олімпійських ігор доставлений у Ріо-де-Жанейро, де в 2016 році пройдуть Олімпійські ігри. Таким чином,  у Бразилії офіційно почалася підготовка до проведення ХХХІ літніх Ігор.

Мер Ріо Эдуардо Паес одержав прапор у неділю 12 серпня на церемонії закриття Олімпіади. Разом з ним  у Бразилію прилетіли голова Організаційного комітету Олімпіади-2016 Карлос Артур Нуеман, губернатор штату Ріо-де-Жанейро Серхіо Кабраль і бразильські спортсмени.

Варто відзначити, що Бразилія стане першої в історії країною Латинської Америки, де пройдуть Олімпійські ігри. У Ріо-де-Жанейро необхідно побудувати Олімпійський парк і інші спортивні об'єкти. Багато хто вже не раз виражали стурбованість щодо обсягів і темпів майбутніх робіт. Але Эдуардо Паес пообіцяв модернізувати інфраструктуру міста, а всі олімпійські об'єкти, за його словами, будуть здані за рік до початку Ігор.


Додамо, за підсумками XXX Олімпійських ігор 2012 року у Лондоні  Бразилія зайняла  22 місце  в неофіційному командному заліку. У скарбничці країни 17 медалей, на дві нагороди більше, ніж на Іграх у Пекіні в 2008 році.


Фото:

Нашi партнери