Ми знову разом на зв’язку !


Нарешті ми відновили  свій сайт «Центральний спортивний портал  Херсонщини» для всіх наших друзів   і  шанувальників спорту!

Він напрацював у дещо новому форматі, відповідно до сучасного розвитку медійного простору, який дозволяє знайомитися зі спортивними  новинами  у смартфоні та переглядати відео.

Переформувати свій сайт ми планували ще  влітку 2019 року, бо існуючий  на той час сайт, розроблений  Web-студією  Wezon, хоча і був один з кращих в Україні, вже застарів і не відповідав вимогам сьогодення: його передбачалось зберегти та у подальшому використовувати багатий цікавий матеріал з розвитку спорту і фізичної культури на Херсонщині і в Україні.

Але не судилось. У вересні 2019 року сайт «Центральний спортивний портал Херсонщини» був зламаний анонімним  хакером та відповідно був майже повністю зруйнований. Очевидно одне, ця людина не любить спорт і тих, хто веде здоровий спосіб життя.

Ну, що ж,  хтось народжений для створення  прекрасного і цінного, а хтось – для руйнації, такий собі Герострат, який не має ніяких особливих талантів, але хоче, у що б то не стало прославитися і залишити своє ім’я в історії.

Нам знадобився  певний час, щоб за допомогою друзів і однодумців розробити  і запустити новий сайт, зберігши майже весь матеріал  і продовжити основну  ціль – пропаганду здорового способу життя серед різних верств населення Херсонщини, особливо серед підлітків і молоді.

Ми продовжимо інформувати про фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи за місцем проживання  та у місцях масового відпочинку   населення, котрі будуть проходити на території Херсонської області,  а також  про новини у світі спорту і досягнення херсонських спортсменів на міжнародних, всеукраїнських і обласних змаганнях.

Сподіваємось, що ми вас не розчаруємо!

Запрошуємо вас у подорож світом спорту  разом з нами! 

 


Фото:

Нашi партнери