У Каховці відбувся шаховий турнір


27-29 червня 2020 року у м. Каховка на базі шахового клубу МПК «Меліоратор» відбувся міський шаховий турнір, присвячений Дню Конституції України та Дню молоді. Про це повідомляє ФШМК

У турнірі, організованому Федерацією шахів м. Каховки спільно з міським відділом у справах молоді та спорту, а також за підтримки відділу культури і адміністрації МПК «Меліоратор», взяли участь 20 шахістів різного віку з Каховки та Нової Каховки.

Першість в турнірі розігрувалась за швейцарською системою з 9 турів та контролем часу 20 хв. до кінця партії кожному з учасників. Жеребкування кожного туру відбувалось з урахуванням регіонального рейтингу.

За підсумками змагань переможцем змагань  став кандидат у майстри спорту України Артур Ралко (8,5 очок з 9). На другому місцікандидат у майстри спорту  України Дмитро Кузьоминський (7,5 очок). Третє та четверте місця поділили Євгенія Ралко та Поліна Бабій, які набрали по 6 очок.

Кращі результати серед ветеранів показали каховські шахісти Олег Пільщіков, Всеволод Рябошапка та новокаховчанин Володимир Гула.

Добру гру продемонстрував новачок турніру з Нової Каховки Дмитро Криштопа, який з 5 очками посів сьоме місце.

Призери турніру були від значені грамотами та медалями від організаторів.




Фото:

Нашi партнери