Вадим Гутцайт: Спортсменів треба фінансово мотивувати та підтримувати


Міністерство
молоді та спорту робитиме все можливе для того, щоб спортивна галузь покращувала свої результати на міжнародній арені, а спортсмени були фінансово мотивовані.

На
цьому наголосив Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт  2 липня 2020 року під час відкриття засідання комісії з розгляду кандидатур на здобуття стипендії Президента України для видатних та молодих і перспективних спортсменів України з олімпійських видів спорту та їх тренерів, конкурсного відбору претендентів.

Під час засідання члени комісії розглянули питання щодо призначення стипендій Президента України для спортсменів та тренерів, які посіли 1-3 місця на чемпіонатах світу, Європи та зимових Юнацьких Олімпійських іграх у 2020 році.

Також присутні обговорили питання щодо внесення змін до Положення про призначення стипендії Президента України про стипендії для видатних та молодих і перспективних спортсменів України з олімпійських видів спорту та їх тренерів, затвердженого Указом Президента України від 13.11.2019 844.

У засіданні взяли участь заступник Міністра молоді та спорту, голова комісії Ніна Лемеш, члени комісії та представники Мінмолодьспорту.



За інформацією Мінмолодьспорту України


Фото:

Нашi партнери