Сергій Тігіпко: Україна інвестуватиме в розвиток спорту

Держава зобов’язана зробити все можливе для розвитку спортивної інфраструктури, а також масового спорту і спорту високих досягнень. Про це заявив віце-прем’єр-міністр України – міністр соціальної політики Сергій Тігіпко 14 серпня в аеропорту «Бориспіль» під час зустрічі української команди, яка брала участь у ХХХ Олімпійських іграх у Лондоні. Українські спортсмени здобули 20 медалей.  

«Ваші перемоги – це тільки початок, - сказав Сергій Тігіпко, звертаючись до спортсменів. – Держава буде інвестувати в спортивну інфраструктуру, в розвиток спорту. Здорова нація і перемоги – це те, що нам зараз необхідно. Україна повинна бути спортивною державою».

Сергій Тігіпко наголосив, що нагороди, які українська команда виборола на ХХХ Олімпійських іграх у Лондоні, свідчать, що Україна здатна перемагати.
«Два тижні всі українці вболівали за наших олімпійців. Уся країна жила перемогами і співчувала поразкам українських спортсменів. Спортивні досягнення об’єднали українців», - заявив Сергій Тігіпко.

Додамо, що Кабмін доручив МОНмолодьспорту разом з Мінфіном розробити загальнодержавну Програму підготовки до наступних олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро, в Бразилії. Україна може і буде серед олімпійських лідерів світу. 


Фото:

Нашi партнери