Реконструкція стадіону «Кристал» за програмою «Велике будівництво» на стадії завершення

7 липня 2920 року в м. Херсоні  за підтримки Херсонської обласної асоціації футболу відбулась інспекція стадіону «Кристал» за участі міського голови  Володимира Миколаєнка, представників Української асоціації футболу та Професіональної футбольної ліги  Ю. Нестриги,  І. Загороднюка,  Г. Жданова виконачого директора Херсонської обласної асоціації футболу  Олексія Кручера.

Метою інспекції було ознайомлення з ходом реконструкції стадіону та поточним станом спортивної споруди та  визначення відповідності стадіону «Кристал» Регламенту інфраструктури стадіонів та заходів безпеки проведення змагань з футболу для подальшого надання стадіону категорії і включення його до відповідних Реєстрів на сезон 2020/21.

Представники УАФ та ПФЛ висловили ряд рекомендацій, які необхідно взяти до уваги при підготовці стадіону для участі в І лізі ПФЛ.

Мер міста Херсона, керівництво стадіону та представники футбольного клубу «Кристал» виказати повне порозуміння і готовність до адаптації стадіону до необхідних стандартів.

Нагадаємо, реконструкція стадіону «Кристал» здійснюється за програмою « Велике будівництво»  Роботи  на будівництві  тренувального футбольного поля МФК «Кристал». планують завершити в серпні. Поле розміром 105х68 м відповідатиме всім необхідним стандартам.

На сьогодні там вже здійснили дренаж ґрунту, поклали штучне покриття та встановили 4 освітлювальні щогли.

Найближчим часом встановлять ворота та спеціальну сітку навколо поля.

Фінансування будівництва здійснюється коштом державного та місцевого бюджетів. З міського - виділено 1,5 млн грн.


Фото:

Нашi партнери