13 серпня стартував Всеукраїнський молодіжний соціальний телевізійний форум "Телемарафон – Здорова Молодь України!"

13 серпня в Києві  за підтримки Державної служби молоді та спорту Всеукраїнської громадської молодіжної організації "Здорова Україна", стартував Телемарафон під гаслом «Адреналін проти алкоголю, наркотиків і тютюну».

Завдання такого телевізійного форуму полягає в тому, аби сформувати карту соціальної молодіжної активності України. Екстрим-команди та тележурналісти на автомобілях здійснять автопробіг регіонами держави.

Маршрут (Південний потік) пройде містами: Київ, Черкаси, Кіровоград, Одеса, Миколаїв, Херсон, Сімферополь, Севастополь, Судак, Євпаторія, Запоріжжя, Дніпропетровськ.

У вересні планується продовжити акцію: (Західний та Східний потоки) за маршрутом: Житомир, Рівне, Луцьк, Львів, Івано-Франківськ, Чернівці, Тернопіль, Хмельницький, Вінниця, Суми, Харків, Луганськ, Донецьк, Маріуполь, Мелітополь, Полтава, Лубни.

Під час акції діти-сироти, малозабезпечені діти та молодь побачать унікальні екстрим-виступи: лицарські поєдинки, паркур, лазербол, скейт, змішані бої табайкер-шоу. Це дозволить їм змістити акцент з алкоголю та табаку на здоровий адреналін. Творча молодь пройде навчання тележурналістики і стане позаштатними кореспондентами і пропагандистами здорового способу життя.

Подробиці - http://www.zdorovaukraina.org.ua/dgip_extreme/


Фото:

Нашi партнери