У Скадовську розпочались Всеукраїнські змагання з футболу «Золотий колос України»

З метою розвитку дитячо-юнацького футболу серед юнаків та дівчат, що проживають в сільській місцевості, стало традиційним проведення в місті Скадовськ Всеукраїнських спортивних змагань  - Першість ГО «ВФСТ «Колос» з футболу «Золотий колос України» серед команд дівчат та юнаків.

Цьогорічні змагання проводяться з 14 липня по 8 серпня 2020 року  в 4 етапи:
14-18 липня - дівчата 2005-2006, 2007-2008 років народження;
21- 25 липня - юнаки 2010-2011 років народження,
28 липня – 01 серпня - юнаки 2008-2009 років народження,
4- 8 серпня - юнаки 2006-2007 років народження.

Спортивні заходи проводитимуться з дотриманням вимог адаптивного карантину, пов’язаного із захворюваністю на гостру респіраторну хворобу COVID – 19.

14 липня 2020 року  Скадовщина щиро зустрічала учасниць  змагань з різних областей України.
В парадному строю вишикувалися представниці команд-учасниць першого етапу змагань: «Фортуна» (м.Харків), «Славія» (м.Херсон), «Багіра» (Донецька область), «Кобра» (Луганська область), «Ружин» (Житомирська область), «Спартак» (Херсонська область), «Лідер» (Полтавська область) (дівчата 2005-2006 р.н.), «Мрія» (м.Херсон), «Тиврів» (Вінницька область), «Лідер» (Полтавська область), «Колос» (м.Херсон).

На відкритті змагань були присутні члени організаційного комітету та почесні гості. З привітальним словом до учасників звернулися голова Скадовської районної державної адміністрації Світлана Покутня, начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту районної державної адміністрації Алла Кишкіна, головний суддя змагань Сергій Зілінський. 

 Зазначимо, шо жіночий футбол – це багато адреналіну, виплеск емоцій, сила духу й можливість довести собі, чого ти варта. Це - запекла дівоча боротьба, напруження і яскраві емоції протягом декількох днів змагань.

Бажаємо всім учасницям змагань продемонструвати найкращі зразки гри та визначити у запеклій, безкомпромісній боротьбі найсильнішу!



Фото:

Нашi партнери