Олешківському футболу розвиватися

Саме до такого вердикту дійшли  16 липня 2020 року  у м. Олешки учасники наради на міському сучасному стадіоні «Старт».

У заході прийняли участь директор стадіону і керівник районної Федерації з футболу  В. Майков, тренери самих активних футбольних команд міста  Г. Харламов (ФК «Дунапак»), А. Литвиненко (ФК «Динамо»),  В. Жадан (представник ФК «Ведекс»), міський голова Д. Воронов та фахівці виконавчого комітету Олешківської міської ради.

Розмова йшла активно, адже раніше і діти, і молодь та й старше покоління віддавали перевагу колективному виду спорту – футболу. Грати в команді було честю, а мати здоровий образ життя – це було правило і серед гравців і серед родин. Також велика увага футболу, як спорту, приділялася і в школах і позашкільних закладах. Життя змінилося у напрямку гаджетів, і це особливо непокоїть тренерів.

Сьогодні в місті відновлює свою роботу великий, відповідаючий всім сучасним вимогам, стадіон і не вчитися грати на ньому - це злочин перед майбутнім. І особливий акцент на дітей.

«Придивляючись до тих діток, які відвідують футбольні гуртки, можна виділити тільки одиниці «спікерів». 

«Провели робочу нараду на стадіоні, куди я запросив керівників міських футбольних клубів, директора КП "Олешки-Спорт" та профільних фахівців виконавчого комітету. Обговорили стратегію проведення чемпіонату району в цьому році і розробку соціальної програми підтримки розвитку футболу в Олешківській ОТГ на 2021 бюджетний рік. Головні проблеми хлопців - транспорт, інвентар, гроші на оренду тренувальних майданчиків та проведення домашніх ігор. Я із ними в одній команді, тож будемо допомогати! По кожному з питань ми знайшли спільне бачення і тому вже переходимо до практичної реалізації стратегії. Ми побудували в Олешках красень стадіон і потужний чемпіонат тут теж буде - обіцяю!»- підвів підсумок міський голова Дмитро Воронов



Фото:

Нашi партнери