Юні футболісти з Генічеська стали бронзовими призерами на турнірі «Azov Football Cup – 2020»

З 8 по 11 липня 2020 року у смт Кирилівка Якимівського району Запорізької області, що розташоване на узбережжі Азовського моря, відбувся Всеукраїнський турнір з футболу  «Azov Football Cup-2020».
За головний приз змагань боролися 12  дитячих футбольних команд з 7 регіонів України. Херсонську область  вперше представляв ДФК «Тавр» (Генічеська), команда якого була  укомплектована юними футболістами 2012-2913 рр.г. (U-8). Про це повідомляє  
FC  «Tavr»   Henichesk.
Кожна гра в групі для юних генічеських спортсменів  була, як фінал. У дебютній грі з ФК «Фортіс», команда, ведучи у рахунку 2:1, упустила перемогу в кінцівці зустрічі - результат 2: 2. з одним з фаворитів турніру.

У наступному ігровому дні таври перемогли столичний «Атлет» та «Спарту» (Дніпро) з однаковим рахунком 1: 0.

У заключному ігровому дні ДФК «Тавр» програв  «Славії» з Дніпра (3:0) і переміг ФШ «Харків» (3: 1).

Остання гра в групі дозволила команді з Генічеська зайняти 2 місце і вийти в плей-офф турніра, де на неї вже чекав абсолютний фаворит змагань – «Локомотив» (Київ). Оборона ДФК «Тавр» після групового етапу, пропустивши 6 м’ячів, стала 3-им на Кубку,

Напружена гра з «Локомотивом» закінчилась з рахунком 4:2.

А у першому півфінальному протистоянні «Профібол» (Хмельницький) розібрався з «Славією» (Дніпро).

На матч за третє місце зустрілися знову  «Славія» (Дніпро) та ДФК «Тавр», які зіграли  в основний час унічию (2:2) і все вирішали післяматчеві пенальті . Упевнені дії воротаря  Олександра Куща, точні удари  Костянтина Ерещенко і Артура Симонова привели ДФК «Тавр» до бронзових медалей на престижному дитячому турнірі.
 
Бронзові нагороди турніру отримали: Кущ Олександр, Моронжук Євген, Стеценко Павло, Скорик Владислав, Бульченко Тимофій, Нікітенко Тимур, Кущ Олексій Симонов Артур та  Єрещенко Костянтин.
Кращим півзахисником турніру за версією організаторів
  став Стеценко Павло.




Фото:

Нашi партнери