Урочиста презентація національної паралімпійської збірної команди перед Лондоном-2012

У неділю, 19 серпня 2012 року, Національний паралімпійський комітет України урочисто презентуватиме повний склад національної паралімпійської збірної команди України, яка з 29 серпня по 9 вересня 2012 року  гідно представлятиме честь української держави на ХIV літніх Паралімпійських іграх.
У презентації візьмуть участь представники всіх видів спорту, в яких візьме участь національна паралімпійська збірна команда України на Паралімпіаді в Лондоні.
 
Паралімпійські ігри – це арена демонстрації всіх найкращих людських якостей: доброти та мужності, високого командного духу і надзвичайної моральної стійкості.
Усі чотири роки щоденною напруженою працею вітчизняні паралімпійці доводили усьому світові, що справжні майстри можуть досягати високих вершин, маючи вдачу, міцний, загартований характер та незламну волю до перемог. Не знати спокою, не зупинятися на досягнутому, прагнути максимальної самовіддачі та самореалізації – ось лише деякі з ознак справжнього  спортивного українського паралімпійського характеру.
У відповідності з найвищими світовими спортивними досягненнями та підсумками рейтингових змагань впродовж 2008-2012 років 155 спортсменів-паралімпійців України вибороли високе право представляти нашу країну на XIV літніх Паралімпійських іграх у Лондоні.

Приємно відзначити, що Херсонщина делегувала на Ігри 2012 року у Лондоні 6 кращих своїх представникі. Вболіваємо за:
Вікторію Кравченко, заслуженого майстра спорту України і  Людмилу  Даниліну, майстра спорту міжнародного класу, які виступлять у змаганнях з легкої атлетики, Володимира Козлова  і Катерину Морозову, майстрів спорту міжнародного класу з академічного веслування, Ірину Волинець, майстра спорту міжнародного класу зі стрільби із лука і Івана Доценка (футбол). 

Урочиста презентація пройде в м. Києві, готель Інтерконтинеталь, зал Інтерконтік, вул. Велика Житомирська, 2А. 
Початок заходу: об 11:30.

Передбачена пряма трансляція заходу.
 


Фото:

Нашi партнери