Як відпочивають херсонські школярі

Навіть у ці непрості часи пандемії, коли ми знаходимось в умовах адаптивного карантину, до управління освіти Херсонської міської ради продовжують надходити листи подяки від громадськості міста.

На цей раз батьківський комітет Херсонського дитячо-юнацького клубу моряків і річковиків з флотилією висловив щиру подяку колективу закладу позашкільної освіти та його адміністрації за якісну організацію роботи гуртків у червні 2020 року.

 Попри обов’язкового дотримання необхідних карантинних обмежень, коли в групах було не більше 10 осіб, щоденного вимірювання температури, необхідності дотримання соціальної дистанції та маскового режиму, вихованці були у захваті від знаходження на свіжому повітрі огородженої території клубу, розташованому на самому березі річки.

 Діти не тільки на практиці закріплювали отримані упродовж навчального року знання, а й загартовувались, плавали, позитивно спілкувались!

Після тримісячного перебування вдома, діти та дорослі вкотре впевнились: жодні технічні інновації в навчанні не зможуть замінити дітям задоволення від відвідування рідного закладу та спілкування з наставниками і друзями!

Управління освіти Херсонської міської ради






Фото:

Нашi партнери