Перше засідання робочої групи з проведення огляду витрат державного бюджету

17   липня  2020 року  у Міністерстві молоді та спорту України відбулося   перше   засідання   робочої   групи   з проведення   огляду  витрат державного   бюджету   у   сфері   молоді   та   спорту в частині   фінансової   підтримки   громадських   організацій   фізкультурно-спортивного спрямування відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 р. № 212-р.

Засідання  пройшло  під  головуванням першого   заступника  міністра молоді та спорту України Сергія Симонова та заступника міністра молоді та спорту України Матвія Бідного та за участю представників структурних підрозділів Міністерства, Міністерства фінансів України та незалежних експертів.

На   засіданні   були обговорені   основні   засади   державної   політики   у   сфері молоді   та   спорту   в   частині   фінансової   підтримки   громадських   організацій фізкультурно-спортивного спрямування та з урахуванням висловлених членами робочої групи зауважень, схвалено план-графік з проведення огляду витрат державного бюджету.

Також окреслено подальші кроки проведення огляду витрат державного бюджету.

Результатом роботи групи має бути звіт про огляд витрат у зазначеній сфері, який до 1 березня 2021 року необхідно подати на розгляд до Кабінету Міністрів.






Фото:

Нашi партнери