У Таврійську розпочалось будівництво міського стадіону

8 липня 2020 року  в Таврійську, що на Херсонщині, розпочалося будівництво міського стадіону..  До Таврійська  прибула важка техніка з м. Дніпро. Саме Дніпровська фірма ТОВ «Спорт Буд Україна» виграла тендер на будівництво в місті великого загальноміського спортивного об’єкту..

В урядову програму «Велике будівництво», якою передбачається побудувати 100 дитячих садочків, 100 шкіл, 100 стадіонів по всій Україні, Таврійськ увійшов наприкінці минулого року. До Нового року міська влада замовила та представила в облдержадміністрацію проект нового стадіону, щоб наше місто одним з перших включили на фінансування з державного бюджету.

Але в плани втрутився короновірус COVID-19, коли вся Україна пішла на карантин. Правда, за цей час був проведений конкурсний відбір претендентів на будівництво, переможцем якого і стала фірма «Спорт Буд Україна».

Під новий стадіон міська влада Таврійська виділила ділянку в парковій зоні мікрорайону залізничників. А саме, в середині парку, де не має дерев.

На території стадіону загальною площею 15,25 тис. кв. м планується побудувати футбольне поле площею 7,9 тис. кв. м зі штучним покриттям, бігові доріжки площею 1,63 тис. кв. м, роздягальню, огородження та освітлення.

Сьогодні будівельники приступили до розмітки земельної ділянки, забили перший кілочок та почали розчищати територію.  

За ходом будівництва міського стадіону в Таврійську можна слідкувати онлайн. На будівельному майданчику, як тільки прибула техніка, була встановлена камера відеоспостереження з виходом в Інтернет. Відео транслюється за посиланням https://khoda.gov.ua/velike-budivnictvo/.

13 липня на майданчику  розпочали встановлювати побутові модулі – вбиральня,  душова, роздягальна, де будівельники також зможуть в обід поїсти та відпочити..



 


Фото:

Нашi партнери