ІІ відкрита міська сімейна Спартакіади пам'яті Руслана Салівончика

25 липня 2020 року  у м. Каховка на спортивному комбінаті «Олімпійський» за ініціативи ГО «Учасники АТО «СКІФ» та при підтримці відділу у справах молоді та спорту Каховської міської ради відбулась ІІ відкрита міська сімейна Спартакіада, присвячена пам'яті Руслана Салівончика.

Метою заходу є вшанування пам’яті каховчан, які загинули в зоні АТО на Сході України, пропаганда здорового способу життя, організація змістовного дозвілля та реабілітація учасників бойових дій засобами фізичної культури.

У Сспартакіаді взяли участь 6 сімейних команд учасників АТО та волонтерів: «Лідер» (каптан - Резниченко Ольга), «Влада» (капітан – Дядів Юлія), «Веселка» (капітан – Грищук Людмила), «Перемога» (капітан – Ліфінцева Ірина), «Перші» (капітан – Дядів Євген) та «Ракета» (капітан – Салівончик Тетяна).

Під час урочистої церемонії відкриття всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять Руслана Салівончика та всіх каховчан, які протягом 2014-2019 років загинули в зоні АТО на Сході України.

.Програма Спартакіади складалась з 9 видів змагань: легкоатлетична естафета, стрільба з луку, стрільба з пневматичної зброї (гвинтівки), дартс, гирьовий спорт, стрибки зі скакалкою, стрибки у довжину з місця, шашки і на завершення - перетягування канату.

Високий організаційний рівень спартакіади забезпечувала суддівська колегія на чолі з головним суддею змагань – Віктором Чухраєм

За підсумками Спартакіади у загальнокомандному заліку перемогла команда «Ракета» (капітан – Салівончик Тетяна), ІІ місце виборола команда «Перші» (капітан – Дядів Євген), ІІІ місце у команди «Перемога» (капітан – Ліфінцева Ірина).

Команда-переможець, команди-призери та учасники змагань були нагороджені почесним кубком, медалями, спортивним інвентарем, грамотами та солодкими подарунками від відділу у справах молоді та спорту.



 




Фото:

Нашi партнери