У Новій Каховці виділили кошти на проектування трибун для глядачів на футбольному полі «Дніпро»

Депутати  Новокаховської міської ради на 84-й сесії, яка відбулась 23 липня 2020 року, внесли зміни до Програми розвитку фізичної культури та спорту на території Новокаховської міської громади Херсонщини, повідомляє Online НК.

Зекономлені внаслідок карантину кошти на оздоровлення дітей пільгових категорій депутати направили КП «Спорт для всіх» з метою забезпечення якісної охорони нового футбольного поля «Дніпро» у поточному році, яке здано в експлуатацію. Сума на це – 183 тис. 600 грн.

Ще один перерозподіл бюджетних коштів стосувався оплати за роботи з виготовлення технічного паспорту на футбольне поле «Дніпро» – 4 тис. 525 грн.

Також депутати на виконання плану реалізації в Херсонській області Національного проекту  «Велике будівництво» передбачили фінансування виготовлення проектно-кошторисної документації для встановлення трибун навколо футбольного поля «Дніпро». Загальна сума потрібних видатків на ці роботи – 50 тис. 06 грн.

Нагадаємо, що питання про побудову трибун для глядачів на полі «Дніпро»  поставив президент України Володимир Зеленський під час свого робочо візиту на Херсонщину наприкінці червня поточного року.




Фото:

Нашi партнери