Президент привітав українську збірну з успішним виступом на ХХХ Олімпійських іграх у Лондоні

Президент України Віктор Янукович привітав переможців та призерів ХХХ літніх Олімпійських ігор, їх тренерів та всю українську збірну з успішним виступом на Олімпіаді в Лондоні.

Під час зустрічі з українськими олімпійцями, яка відбулася 16 серпня в Лівадійському палаці в Ялті, Глава держави висловив їм слова вдячності. «За вашу мужність, за вашу відданість спорту і Вітчизні велика вам подяка і низький вам уклін», - сказав Віктор Янукович.

Президент високо оцінив рівень майстерності, продемонстрований українськими спортсменами – чемпіонами світу, боксерами Василем Ломаченком та Олександром Усиком, фехтувальницею Яною Шемякіною, важкоатлетом Олексієм Торохтієм, а також жіночою четвіркою з академічного веслування, веслувальником на каное Юрієм Чебаном. Ці спортсмени, наголосив Віктор Янукович, вписали «золотими літерами свої імена в історію світового та вітчизняного спорту».

Глава держави також подякував за виступ іншим українським спортсменам, які отримали високі результати, але не здобули нагород. Він висловив переконання, що ці спортсмени - майбутнє українського спорту і їх перемоги ще попереду.
Президент вручив державні нагороди 24 олімпійським переможцям і призерам Олімпійських ігор, які здобули медалі у 20 видах змагань.

Голова Національного олімпійського комітету Сергій Бубка від імені олімпійської збірної України подякував Президенту України за підтримку і подарував йому символ Олімпійських ігор – факел, привезений із Лондона.

Участь у святковій церемонії також взяв Голова державної служби молоді та спорту України Равіль Сафіуллін.

За інформацією Офіційного Інтернет-представництва Президента України


Фото:

Нашi партнери