Оновлена інформація про проведення олімпійських та паралімпійських кваліфікацій до Олімпіади у Токіо – 2020.

Федерація академічного веслування України  на своєму сайті надає оновлену інформацію щодо проведення  кваліфікаційних змагань до Олімпіали 2020 року у Токіо.

1. Американська континентальна олімпійська і паралімпійська кваліфікаційна регата.

Американська континентальна олімпійська і паралімпійська кваліфікаційна регата, намічена на квітень 2020 року в Ріо-де-Жанейро (Бразилія), була скасована. Планується, що цей захід буде знову проведено в Ріо-де-Жанейро, з новими попередніми датами з 28 по 31 січня 2021 року.
Бразильська Конфедерація веслування за підтримки уряду Бразилії і в співпраці з Всесвітньою федерацією веслування, FISA, працює над цими датами для проведення заходу. Крайній термін 28 жовтня 2020 року було встановлено, щоб прийняти остаточне рішення про те, чи слід підтвердити подію. Пропонувалося провести тренувальний збір перед регатою, який розпочнеться 23 січня
2021 року, і буде підтверджений, якщо це можливо, одночасно з рішенням, прийнятим у жовтні 2020 року.

2. Континентальна олімпійська і паралімпійська кваліфікаційна регата в Азії і Океанії.

Континентальна олімпійська і паралімпійська кваліфікаційна регата в Азії і Океанії, запланована на квітень 2020 року в Чхунджу (Південна Корея), була скасована. Ця регата попередньо запланована на квітень 2021 року, але на даний момент місце проведення не підтверджено. Наступне оновлення інформації про місце проведення та терміни проведення цієї регати заплановано на 15 жовтня 2020 року. Обговорюється також тренувальний табір перед регатою з потенційними господарями.

3. Європейська континентальна олімпійська і паралімпійська кваліфікаційна регата.

Європейська континентальна олімпійська і паралімпійська кваліфікаційна регата, спочатку запланована на квітень 2020 року, в даний час, як стверджується, буде проходити в Варезе (Італія) з 5 по 7 квітня 2021 року. Також проводиться підготовка перед регатою. Обговорюється.

4. Фінальна кваліфікаційна паралімпійська регата.

Фінальна паралімпійська кваліфікаційна регата, запланована на квітень 2020 року, в даний час підтверджена для проведення в Гавірате (Італія) з 7 по 9 травня 2021 року.

5. Фінал олімпійської кваліфікаційної регати.

Фінал олімпійської кваліфікаційної регати, запланований на травень 2020 року, в даний час затверджений в Люцерні (Швейцарія) з 16 по 18 травня 2021 року.

6. Африканська континентальна олімпійська і паралімпійська кваліфікаційна регата.

Африканська континентальна олімпійська і паралімпійська кваліфікаційна регата відбулася в Тунісі (Туніс), в жовтні 2019 року. Всі кваліфіковані човни з регати підтверджені. Крім того, з огляду на те, що це кваліфікаційне змагання тепер буде проводитися приблизно за 20 місяців до Ігор, на Національні олімпійські комітети (НОК), які кваліфікували екіпаж на цьому змаганні, допускалися спортсмени, які кваліфікували човен цієї кваліфікації. Регата на Іграх  у тому ж заході була скасована.
 Це відноситься тільки до даної Континентальної кваліфікаційної регаті, а не до решти Континентальним кваліфікаційним регата, які ще належить провести.


Джерело - worldrowing.com 




Фото:

Нашi партнери