«Дніпро» зберіг тренерський штаб на плей-офф і сезон 2020/2021

Прес-служба херсонського «Дніпра» повідомляє, що Дмитро Підгурський, Олег Тимченко та Олександр Васильєв продовжать свою тренерську роботу в клубі під час вересневого плей-офф, а також майбутнього ювілейного сезону чемпіонату Української хокейної ліги-Парі-Матч.
У минулому році саме ці фахівці привели команду до срібних медалей УХЛ в дебютному для «щук»  сезоні. Відзначимо, що Дмитро Підгурський, крім роботи в херсонському клубі, очолить молодіжну збірну України. У його тренерський штаб також увійдуть два тренера «Дніпра» -  Олег Тимченко та Олександр Васильєв.

Відзначимо, що  цього літа  «Дніпро»  вже продовжив угоди з воротарем Олегом Петровим, захисниками Сергієм Дорофеєвим, Сергієм Афанасьєвим, форвардами Олександром Каракульком і Андрієм Жвачкіним, а також підписав форварда Кременчука Олексія Зайцева.

У вересні Дніпро зіграє з Донбасом в півфіналі плей-офф УХЛ. Старт нового сезону в чемпіонаті України запланований на 30 вересня 2020 року.

Нагадаємо, що 47-річний Підгурський вже входив в тренерський склад молодіжної команди країни на двох першостях світу в першому дивізіоні в 2010-2011 роках. У сезоні 2013/2014 працював асистентом головного тренера ХК «Кременчук», і протягом трьох сезонів - головним тренером команди. У 2015-2017 роках був асистентом головного тренера національної збірної України. А з травня 2018 року є тренером херсонського «Дніпра».

Джерело: УХЛ



Фото:

Нашi партнери