У Цюрупинську змагались веслувальники

18 серпня у Цюрупинську на пляжі Житлоселища відбулася Відкрита першість Цюрупинського району з веслування на байдарках і каное «Козацький край-2012». Про це повідомляє  офіційний сайт Цюрупинської міської ради.

Змагання організовані за підтримки Цюрупинської міської ради та сектором у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації та за підтримки народного депутата України Олексія Журавка і комунального підприємства «Олешки».

До Цюрупинська завітало 14 команд, а це більш ніж 200 веслувальників з Херсона, Миколаєва, Голої Пристані, Нової Каховки й АР Крим. Змагання, що проводяться не перше десятиліття і давно заслужили на звання Всеукраїнських, традиційно проходили на дистанціях у 3 і 5 кілометрів.

Перше місце у турнірі посіли вихованці спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву фізкультурного товариства «Україна» з Херсона. Другими стали спортсмени СДЮШОР №2 управління у справах сім"ї, молоді та спорту облдержадміністрації. Треті – веслувальники ДЮСШ відділу освіти Цюрупинської районної ради.


Фото:

Нашi партнери