У ЗОШ № 10 обладнали третю в Новій Каховці площадку для стрітболу

Днями на території стадіону Новокаховської ЗОШ 10 (директор Вячеслав Рєзников), що на Херсонщині, силами батьків вихованців баскетбольного клубу «Імпульс», гравців команди «Автостан»,  був обладнаний майданчик для стрітболу, про це 6 серпня 2020 року повідомляє  Online НК.

Це вже третій спортивний майданчик для стрітболу, який обладнаний в Новій Каховці завдяки ініціативи президента клубу «Імпульс», депутата Новокаховської міської ради  Віталія Перетятька та членів його команди «Автостан». 


На майданчику були відремонтовані та встановлені нові  баскетбольні щити, нанесена розмітка. Як завжди, сама площа зроблена без «паркана», щоб кожен бажаючий мав змогу прийти і пограти в гарній компанії.

За словами Віталія Перетятька, вони роблять це на користь нашого майбутнього – дітей!   Ця ініціатива клубу «Імпульс» є продовженням великого проекту з допомоги шкільним закладам міста Нової Каховки в фізичному вихованні школярів з  баскетбольним напрямком.

Наостанок Віталій Перетятько подякував всім небайдужім, прихильникам баскетболу, вболівальникам, меценатам, однодумцям, всім членам команди за підтримку і участь. 


 

 


Фото:

Нашi партнери