Каховка. Чемпіонат області з футболу серед ветеранів

У черговому турі чемпіонату області серед ветеранів 2012 року, який відбувся 18 серпня, команда СК «Каховка» приймала на стадіоні «Олімпійський» команду «Скіф» (Нижні Сірогози).
Гра проходила за ігрової та територіальної переваги каховчан, які вже у дебюті матчу відкрили рахунок (м’яч на рахунку Руслана Кошелєва). Каховчани мали ще не один шанс збільшити рахунок, але наприкінці матчу, коли футбольне поле вже заливала шалена злива, футболісти припустилися прикрої помилки у захисті і дозволили суперникам зрівняти рахунок. Останні хвилини гри проходили у безперервних атаках футболістів СК «Каховка», яким конче була потрібна перемога, але поле, яке злива перетворила у басейн, та відчайдушний захист гостей не дозволили команді Каховки втілити свою ігрову перевагу у переможний м’яч. У підсумку -  нічия 1:1.

Інші матчі у цій підгрупі також не виявили переможців: ФК «Велика Лепетиха» - «Енергія» (Нова Каховка) - 2:2, «Азовець» (Генічеськ) - «Надія» (Іванівський район) - 0:0. Наступний матч чемпіонату СК «Каховка» проведе 25 серпня 2012 року на виїзді з командою «Надія» (Іванівський район).


Фото:

Нашi партнери