В Улянівці Скадовського району відбулось відкриття стадіону зі штучним покриттям

24 серпня 2020 року у селі Улянівка Скадовського району Херсонської області  урочисто відкрито  стадіон зі штучним пократтям

Село Улянівка Скадовського району по праву вважається спортивним селом. Сільська команда з міні-футболу  протягом останніх 15 років перебуває в перших рядах футболістів Херсонської області. Так, у 2018 році на чемпіонаті області з футзалу команда ф/г «Соценко» виборола 2-е місце.

А перемоги юних улянівськіх спортсменів відомі навіть за межами області. У тому ж 2018 році команда школярів - вихованців вчителя фізичної культури Василя Моніча, виборола  І  загальнокомандне місце серед команд школярів України у Всеукраїнському фізкультурно-патріотичному фестивалі  «Козацький гарт-2018».
Досягнення улянівських спортсменів були помічені. Андрій Гордєєв, який очолював Херсонську область, сприяв тому, що спортивне село було включено до списку населених пунктів, які мали отримати спортивні стадіони в рамках Всеукраїнської програми. Будівництво розпочалось не одразу, виникли певні проблеми та непередбачені ускладнення. Інші об'єкти стали першочерговими, а Улянівка посунулась у черзі, поступаючись їм місцем.

Та громада не залишила це питання. Завдяки спільним зусиллям та особистій наполегливості Уляеівського сільського голови Надії Твердохліб, стадіон зі штучним покриттям в Улянівці було побудовано.

Відкриття його приурочили до визначного державного свята  24 серпня – Дня Прапора України.


«Я від щирого серця вдячний всім, хто причетний до цієї події, а саме фермерському господарству «Соценко» особливо Соценку Василю Івановичу, який доклав немало зусиль для того, щоб ця мрія збулася, депутату Верховної Ради України Негою Федору Федоровичу, колишньому губернатору Херсонської області Андрію Гордєєву. Низький уклін команді учнів Улянівської ЗОШ з «Козацького гарту», які стали чемпіонами України, та Улянівській сільській раді на чолі з головою Твердохліб Надією Юріївною…»,. - написав Василь Моніч на своїй сторінці в Фейсбук.


Фото:

Нашi партнери