Міжнародний турнір пам'яті Я.Куценка

20-25 серпня у Скадовську відбуваються визначні події у важкоатлетичному спорті - ХХVІ Міжнародний турнір пам'яті заслуженого майстра спорту Якова Куценка, чемпіонат України серед молоді до 23 років та чемпіонат України серед спортивних клубів.

Свято відважних і сильних урочисто було відкрито ввечері 21 серпня у великому залі районного Будинку культури. На сцені зібралися представники команд-учасниць з усіх регіонів країни, Молдови, Білорусі та Узбекистану. Всього випробувати сили прибули більше трьохсот спортсменів.

З промовами до зібрання виступили голова Скадовської районної державної адміністрації Є. Устинов, міський голова О. Гавриш, заслужений тренер України, представник Державної служби молоді та спорту  О. Довгич, начальник управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації О. Кравець, олімпійський чемпіон з важкої атлетики, дворазовий чемпіон світу, заслужений майстер спорту СРСР Ю. Зайцев, головний тренер збірної жіночої команди України з важкої атлетики, дворазовий чемпіон світу, призер Олімпійських ігор Д. Готфрід.

Було відзначено результати кращих спортсменів, зокрема міський голова О.В.Гавриш надав грошові премії ученицям Скадовського спортивного ліцею Ганні Козенко і та Надії Чібісовій, які виконали норматив майстра спорту міжнародного класу.

Свято прикрасили хореографічні виступи зразкових ансамблів районного Будинку культури.

Змагання тривають. 21 серпня  визначені  результати командної боротьби серед дівчат, перше місце посіла команда з Луганська, друге вибороли скадовчанки, третє спортсменки з м. Харкова.


Фото:

Нашi партнери