Турніром з шахів відзначили у Каховці День Незалежності України

23-24 серпня 2020 року у м. Каховка  в шаховому клубі МПК «Меліоратор» відбувся відкритий міський турнір з шахів, присвячений Дню Незалежності України.

У змаганнях, організованих федерацією шахів м. Каховки спільно з відділом у справах молоді та спорту міської ради, при організаційній підтримці відділу культури і адміністрації МПК «Меліоратор», взяли участь 14 шахістів з Каховки, Нової Каховки та с. Роздольного.
Першість в змаганнях визначалась за міжнародними правилами  гри у блискавичні шахи (бліц) за коловою системою (в два кола) та контролем часу 5 хв. кожному учасників на партію.

У підсумку переможцем турніру став представник Нової Каховки Олександр Межуєв. На другому місці – кандидат у майстри спорту України з Каховки Дмитро Кузьоминський, на третьому – Дмитро Криштопа (Нова Каховка).
У заліку серед ветеранів призові місця розподілились наступним чином: І місце - Олег Пільщіков (Каховка), 2 місце - Володимир Якуба (Нова Каховка), 3 місце - Анатолій Назаров (с. Роздольне).



 Додамо також, що 5 вересня 2020 року о 10.00 в шаховому клубі МПК «Меліоратор» стартує традиційний відкритий міський турнір з шахів, присвячений пам’яті заслуженого тренера України В.О. Войнаревича.

Турнір проводитиметься за правилами швидких шахів (рапід) з контролем часу 20 хв.


Фото:

Нашi партнери