Оновлено фото сторінки соцмережі Спортивного комітету України

Спортивний Комітет України обновив  своє основне фото  сторінки  Фесбука   

«Спорт розвиває людину, ми розвиваємо спорт» - гасло СКУ.


 Спортивний комітет України – це парасолькова організація, яка об’єднує та розвиває неолімпійські види спорту. Комітет налічує 44 повноправних членів – неолімпійські федерації та має 14 асоційованих членів.

Стратегічним завданням Спортивного комітету є розвиток спорту в Україні, популяризація спортсменів та залучення людей до занять спортом, активного і здорового способу життя.

За 10 років діяльності СКУ вдалося реалізувати більше 100 соціальних та спортивних проектів. Наступні ж 10 років мають стати ще насищенішими та драйвовішими.

Спортивний комітет України постійно створює нові креативні проекти, задача яких привернути увагу до неолімпійського руху,  реалізуючи потенціал не тільки в суто спортивній сфері, а й в студентський, військовій чи розважальній галузях суспільства. 


Вже неодноразово організовані UkrainianCombat Games, Ukrainian Beach Games, SportStars, SportMediaCup, SportQuest. А в останні декілька років запущені Ukrainian Students Games та Український Спортивний батальйон. Функціонує також Академія СКУ

Організація в постійному пошуку розкриття потенціалу й краси неолімпійських дисциплін, аби наочно продемонструвати додаткові можливості, які закладено в здоровому способі життяВона не збирається зупинятися на досягнутому, вже готуючи нові яскраві заходи.

Спортивний комітет України з надзвичайною відповідальністю ставиться до поставлених задач, бо впевнений, що відображення спорту можна знайти в усьому.

Знайди свій шлях для досягнень


Фото:

Нашi партнери