Новокаховські легкоатлети гідно представили Херсонщину на чемпіонаті України

28-30 серпня 2020 року у Луцьку на стадіоні «Авангард» пройшов дводенний чемпіонат України з легкої атлетики – 2020. Новокаховські спортсмени гідно представили Херсонщину на цих змаганнях та повернулись до рідного міста з медалями різного гатунку.

Змагання відбулись без глядачів. У них взяли участь близько 600 спортсменів легкоатлетів, 40 комплектів нагород було розіграно серед дорослих і така ж кількість серед молоді.


Це найважливіші змагання для українських легкоатлетів, які відбудуться цього року і фактично закривають сезон. Старт у Луцьку – єдина можливість для багатьох показати свій рівень підготовки, повідомляє Online НК.

Як завжди на високому рівні виступили метальники Нової Каховки, яких тренирують Єдуард та Владислав Піскунови. Їх вихованець Гліб Піскунов з результатом 72 м  94 см  у метанні молота виборов срібло чемпіонату України як серед дорослих, так і серед молоді.

Його колега Данило Федоров здобув бронзу серед молоді, пославши молот на відмітку 67 м  92 см. А серед дорослих цей результат був тільки четвертим.



Також бронзу серед дорослих метальників молота здобула Юлія Кисильова, яка показала результат 58 м  86 см.



Підтвердила свій високий спортивний рівень у стрибках в довжину новокаховчанка Марія Горєлова, яку тренує Ігор Каратунов. Її стрибок на 6 м 24 см  виявився найкращим серед молоді та четвертим серед дорослих.



Фото:

Нашi партнери