Лос-Анджелес-2028 представив емблему майбутніх Ігор

На шляху до Олімпійських та Паралімпійських ігор в Лос-Анджелесі 2028 року, місцевий оргкомітет представив емблему своїх Ігор історіями, які розповідають про спорт, мистецтво та унікальність жителів міста.
 Визнаючи, що жодна ілюстрація не може висловити все, що представляють Лос-Анджелес та Ігри, спортсмени, художники та прихильники співпрацювали як творці Оргкомітету в розробці емблеми
LA28, втілюючи свої особисті історії та мрії в життя через індивідуальні інтерпретації Лос-Анджелеса.

Серед авторів, які поділились своїми історіями в Лос-Анджелесі, є чемпіони та призери Олімпійських ігор гімнастка Габбі Дуглас ,  фігурист Адам Ріппон, футболістка  Алекс Морган, ноубордитка  Хлоя Кім, фехтувальниця Ібтіхай Мухаммед, плавчиня Сімона Мануель , легкоатлети Еллісон Фелікс і Майкл Джонсон, а також відомі паралімпійці та діячі культури й мистецтва.

Чітко виділені «L», «2» та «8» служать основою для олімпійської та паралімпійської емблем, а окремі історії виражаються через динамічну та мінливу «А». Їх надихають нескінченні можливості, які представляє Лос-Анджелес, шануючи творчість, різноманітність, самовираження та інклюзивність.



«Ще не було більш важливого часу, щоб почути голоси спортсменів», - сказав голова Оргкомітету LA28 Кейсі Вассерман. «Спорт - це особлива частина нашої глобальної культури, яка об'єднує людей і уболівальників в різних спільнотах і по всьому світу. Олімпійські та Паралімпійські ігри LA28 стануть платформою для особистих історій тріумфу, невдач та можливостей, оскільки ми визнаємо і поважаємо різноманітність людства і його мрії про майбутнє».

«Лос-Анджелес кидає виклик унікальності, і немає єдиного способу представити Лос-Анджелес. Лос-Анджелес - це те, що є завдяки людям, і Ігри LA28 повинні це представляти. Кращий спосіб передати енергію Лос-Анджелеса і Ігор - це зібрати голоси й культури. Лос-Анджелес - це нескінченне полотно для здійснення ваших найсміливіших мрій, і в 2028 році тисячі паралімпійців та олімпійців приїдуть в Лос-Анджелес, щоб здійснити свої мрії на світовій арені», - відзначила головний представник спортсменів Оргкомітету LA28, чотириразова олімпійська чемпіонка Джанет Еванс.

LA28 стануть третіми Олімпійськими іграми, що проводитиме «місто янголів», - воно ставало господарем Ігор у 1932 і 1984 роках, і вперше прийматиме Паралімпійські ігри.

Ігри LA28 об'єднають Лос-Анджелес, щоб створити неймовірні враження для спортсменів, уболівальників і всіх членів суспільства, використовуючи існуючі в Південній Каліфорнії стадіони та об’єкти світового класу.

На шляху до Ігор, завдяки підтримці МОК, LA28 інвестує 160 мільйонів доларів США в юнацький спорт в Лос-Анджелесі, роблячи спорт більш доступним для дітей, особливо в спільнотах з обмеженими ресурсами. 

Емблема LA28 буде представлена в підбірці історій в соціальних мережах (@ LA28) і на новому веб-сайті LA28.org.

 

 


Фото:

Нашi партнери