Херсонські легкоатлети стали кращими в стрибках та метанні молота

29-30 серпня 2020 року на луцькому стадіоні «Авангард» відбувся чемпіонат України з легкої атлетики. Через карантин, який відтермінував фактично всі найбільші міжнародні старти, цей чемпіонат – змагання №1 для більшості українських легкоатлетів.

Тож, херсонські спортсмени також не оминули елітний захід. Більш того, показали чудові результати, та в черговий раз прославили Херсонщину. Херсонський найвідоміший стрибун у висоту, спортсмен змінного складу КЗ «Школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради, заслужений майстер спорту України Андрій Проценко здобув золото з результатом 2.30 м.




Кандидат у майстри спорту України Марія Горєлова з результатом 6.24 м у стрибках у довжину серед молоді посіла також перше місце.

Майстри спорту України Гліб Піскунов та Юлія Кисильова завоювали срібну та бронзову нагороди в метанні молота, показавши результати – 72.94 та 58.85 метри відповідно.


Зовсім трішки до почесного третього місця не вистачило майстру спорту України Данилу Федорову. Його результат – 67.92 м.

Вітаємо наших спортсменів з новими досягненнями!


Фото:

Нашi партнери