Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!» на території Херсонської області

2-3 вересня 2012 року по території  Херсонської області пройде  Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!».
Цьогоріч велоестафета охоплює всі регіони України та проходить за трьома маршрутами  одночасно з 31 серпня по 8 вересня  2012 року:
І. Західний маршрут: старт  одночасно з  м. Хмельницького, м. Тернополя та м. Вінниці через м. Чернівці, м. Івано-Франківськ, м. Ужгород, м. Львів, м. Луцьк, м. Рівне, м. Житомир, м. Київ.
ІІ. Південний маршрут: старт одночасно з м. Севастополя та Одеси  через м. Сімферополь, м. Миколаїв, м. Херсон, Кривий Ріг, м. Кіровоград, м. Черкаси, м. Біла Церква, м. Київ.
ІІІ. Східний маршрут: старт з м. Луганська через м. Донецьк, м. Запоріжжя, м. Дніпропетровськ, м. Полтава, м. Харків, м. Суми, м. Чернігів, м. Київ.

Зустріч учасників Південного маршруту велоестафети відбудеться  у неділю 2 вересня:  о 14.40 (Кримський напрямок)  у Каланчацькому районі (кордон Херсонської області) та о 13.00 (Миколаївський напрямок) у Білозерському районі (кордон Херсонської та Миколаївської області). Далі  о 18.00 всі  учасники прибувають до м. Херсона, де заночують

3 вересня  (понеділок) щ 10.00  спортсмени стартують у  Херсоні на м. Берислав (прибуття приблизно о 12.00) далі -  о 15.00 прибуття до смт Нововоронцовка і до кордону з Дніпропетровською областю.

У естафеті також будуть брати участь велосипедисти–представники Херсонської області. 


Прес-анонс "Спорт для всіх єднає Україну! "
В рамках року спорту та здорового способу життя в Україні та з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту України з 31 серпня по 8 вересня 2012 року Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Кабінету Міністрів України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Державної служби молоді та спорту України і  партнерів фармацевтичної корпорації «Артеріум» проводять восьму Всеукраїнську велоестафету «Спорт для всіх єднає Україну!».
Велоестафета охоплює всі регіони України та проходить за трьома маршрутами одночасно: до Києва велосипедисти стартують з Тернополя, Хмельницька, Вінниці, Севастополя, Луганська та Одеси.
Загальний кілометраж маршруту 5000 км. На останньому етапі велоестафети колона буде налічувати 350 учасників, і сотні бажаючих що приєднаються до велоколони.
У всіх населених пунктах через які проходить маршрут заходу на центральних площах учасників урочисто вітатимуть місцеві жителі, прихильники здорового способу життя, представники обласних, районних та міських органів виконавчої влади та самоврядування, видатні українські спортсмени. У всіх містах з нагоди зустрічі Велоестафети центрами фізичного здоров’я населення Спорт для всіх будуть організовані святкові концерти та спортивні свята зі змаганнями, показовими виступами вихованців спортивних клубів та секцій.
Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!» є наймасовішим європейським аматорським  велопробігом!!!
Команди пронесуть по території України прапор своєї області і встановлять його в
м. Києві 8 вересня 2012 року під час урочистого фінішу, в день Фізичної культури та спорту України.
8 вересня  з 13 до 19 години на Хрещатику відбудуться урочисті заходи з нагоди Дня фізичної культури і спорту України та фінальна частина велоестафети.
Для глядачів та гостей свята організатори та партнери пропонують цікаву розважальну та спортивну програми: вуличний баскетбол, настільний хокей, показові виступи представників федерацій з різних видів спорту та святковий концерт.

Велотур дуже популярний, і важливий не тільки як спортивна подія, він має стати національною гордістю, ще одним поштовхом до спортивної самореалізації і здійснення мрій. Кожен учасник не тільки відчуває гордість за себе й своїх друзів, з якими він подолав таку велику відстань, але й вдячність численним вболівальникам, які допомагали їм долати труднощі й перешкоди, супроводжували  своєю підтримкою протягом всієї подорожі.

Велосипед – це прагнення бути здоровим, радість руху у ритмі сучасного життя! Велоприєднуйся! До колони велосипедистів на знак підтримки здорового способу життя, та всі разом фінішуємо в День фізичної культури та спорту України в столиці на Хрещатику.


Фото:

Нашi партнери