Вересень – місяць фізичної культури та спорту на Херсонщині

На початку вересня поточного року в Херсонській області планується проведення фестивалю спорту та спортивно-масових заходів з нагоди відзначення Дня фізичної культури та спорту.
Зокрема, 2 та 3 вересня 2012 року планується проведення Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну!», яка буде проходити у Каланчацькому, Цюрупинському, Білозерському, Бериславському, Нововоронцовському районах та в м. Херсоні.
Так, у неділю 2 вересня 2012 року відбудеться зустріч учасників велоестафети у Білозерському і Каланчацькому районах та їх переїзд до м. Херсона.
Також, 3 вересня відбудуться святкові урочистості, після яких учасники стартують з м. Херсона і проїдуть трасу Херсон – Берислав – Нововоронцовка та кінцевою зупинкою є кордон з Дніпропетровською областю.
Крім того, з 7 по 11 вересня 2012 року відбудеться низка заходів, а саме 7 вересня – обласний олімпійський рух (площа біля обласного Палацу молоді та студентів);
З 7 по 8 вересня будуть проходити змагання з веслування на байдарках і каное та з вітрильного спорту серед учнів СДЮШОР №2 (водна станція СДЮШОР №2, ІІІ затон, р. Дніпро);
8 вересня – фізкультурно-спортивне свято серед колективів фізичної культури підприємств, установ, закладів м. Херсона (парк ім. Ленінського Комсомолу) і спортивно-масовий захід для спортсменів-інвалідів та їх батьків (парк ім. Леніна);
9 вересня – першість СДЮШОР «Кристал» з футболу серед дітей 2000/2002 р.н. «Майбутні чемпіони»;
9 по 11 вересня відбудеться чемпіонат області з футболу серед команд дівчат 1994 – 1996 р.н. ХОДЮФЛ (смт Антонівка, м. Херсон).
 


Фото:

Нашi партнери