У Голій Пристані пройшли дитячі велоперегони

У неділю,  6 вересня 2020 року, у Голій Пристані пройшли дитячі велоперегони, у яких взяли участь величезна кількість дітей віком від 0 до 14 років. Акція відбулась за ініціативи «Таврійських велостартів», Федерації велосипедного спорту Херсонської області та активної підтримки міського голови Голої Пристані  Олександра Бабича.

Вже з 8 ранку набережна Голої Пристані почала заповнюватися маленькими велосипедистами разом зі своїми двоколісними та триколісними друзями та їх палкими вболівальниками - батьками, бабусями та дідусями, мешканцями та гостями міста. Майже до самого вечора серед маленьких велосипедистів проходили змагання, а вболівальники отримували естетичну насолоду від велоперегонів їх любих дітей.



«Таврійські велоперегони» у Голій Пристані пройшли «на ура», про що свідчили яскраві та справжні позитивні емоції їх учасників та організаторів.
Організатори акції щиро подякували учасникам та вболівальникам за участь у велоперегонах та міському голові Олександру Бабичу за активну підтримку та допомогу в організації акції.

 Новини Голої Пристані 


Фото:

Нашi партнери