Каховка. Святкові турніри з шахів та шашок-64

Шашки. 24 серпня на стадіоні «Олімпійський» відбувся відкритий міський бліц-турнір з шашок-64, присвячений 21-й річниці незалежності України та відзначенню у 2012 році Року спорту в Україні. В турнірі взяли участь 18 спортсмені (у т.ч. 3 жінки) з Каховки, Нової Каховки, Бериславського і Іванівського району.
Змагання проходили за «швейцарською системою» з 7 турів. У підсумку перше місце завоював каховчанин Веніамін Богословський, який набрав 11 очок з 14-ти можливих. На другому місці Анатолій Горбач з Нової Каховки (10,5 очок), на третьому також новокаховчанин Віктор Мануйло (9,5 очок). Серед жінок кращий результат показала каховчанка Алла Ралко, яка випередила Віолету Тишковець та Олену Лук'янову. 
Шахи. 24 серпня в шаховому клубі міського Палацу культури «Меліоратор» відбувся святковий міський шаховий бліц-турнір. В турнірі взяли участь 12 шахістів, серед яких два кандидати у майстри спорту. Серед учасників точилася вперта спортивна боротьба до останнього туру змагань.
Переможцем став кандидат у майстри спорту Дмитро Кузьоминський (17,5 очок). На другому місці - першорозрядник Павло Стоколос (17 очок). Двоє учасників набрали по 16 очок, але за додатковими показниками на третю сходинку турнірної таблиці піднявся першорозрядник Анатолій Бабій, який обійшов ветерана шахів, кандидата у майстри спорту Євгенія Лозовича.
Всі  призери турніру нагороджені грамотами та медалями  Каховського міського відділу у справах сім'ї, молоді та спорту.


Фото:

Нашi партнери