Прапор ХІУ Паралімпійських ігор-2012 у Лондоні піднято у Херсоні

29 серпня на алеї спортивної Слави  Херсонщини (ріг вулиць Мира і Перекопської) відбулися урочистості  з підняття  Державного і паралімпійського  прапорів. В урочистостях  взяли  участьначальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Олег Кравець, начальник Херсонського  обласного центру "Інваспорт" Іван Міщенко, тренери і спортсмени обласного центру "Інваспорт", вихованці  спеціалізованих шкіл і інтернатів міста Херсона – майбутні паралімпійці і дефлімпійці.

Право  підняття паралімпійського  прапора  було надано  майстрам спорту України  Руслану Малашенко і  Віктору Коренєву. Паралімпійський  прапор: з трьома крапельками  на білому прапороі символізує:  червона крапелька – розум, синя – тіло, зелена – нескорений дух.


Нагадуємо, з  29 серпня по 09 вересня  2012 року в Лондоні (Великобританія) проходять  ХІУ Паралімпійські ігри,  участь в яких беруть 5 спортсменів Херсонського регіонального центру «Інваспорт»: Вікторія Кравченко (легка атлетика), Ірина Волинець (стрільба із лука), Володимир Козлов і Катерина Морозова (академічне веслування) і  Іван Доценко (футбол).

Вболіваємо за наших на Паралімпіаді!


Фото:

Нашi партнери