Гуртківці Херсонського Центру позашкільної роботи - переможці і призери осінніх змагань зі спортивного орієнтування

Естафету осіннього спортивного орієнтування розпочали Всеукраїнські змагання «SummerOleschkl-2020», які пройшли в Олешківському районі Херсонської області. У спортивному заході брали участь 150 учасників із 13 регіонів.


Херсонський Центр позашкільної роботи представляли 15 вихованців.

 Переможцями та призерами змагань стали:  Данилюк Назарій (ЗЗСО №30) – І місце, Романенко Іван (ЗЗСО №30) - ІІІ місце, ІІ місце (керівник Микола Капара).

3-6 вересня 2020 року на території Херсонської області також відбувся командний чемпіонат України серед юнаків та юніорів зі спортивного орієнтування. Кількість регіонів збільшилася і досягла - 21, учасників - 568. Серед них 22 гуртківця Херсонського Центру позашкільної роботи. Юнаки та юніори Херсонщини посіли ІІ призове місце. У складі команди було 15 учасників з Херсонщини, серед них - 7 представників ХЦПР.

В  особистому заліку гуртківці Центру отримали 9 нагород: Данилюк Назарій (ЗЗСО №30) – І і ІІ місця, Біляєва Катерина (ЗЗСО №35) – І і ІІ місця, Романенко Іван (ЗЗСО №30) – І місце; Шеховцов Андрій (випускник гімназії №6) - ІІ місце; Ілюк Олександр (випускник ФТЛ) - ІІ місце, Зайцева Єлизавета (випускниця ФТЛ) – ІІ місце (керівник Микола Капара), Дубанов Кирил (ЗЗСО №52) - ІІІ місце (керівник Олена Капара).


У вересні в Херсонській області пройшов і чемпіонат України зі спортивного орієнтування (трейл) серед юніорів та юнаків, в якому взяли участь 120 учасників з 6 регіонів. Серед них випускниця Херсонського Центру позашкільної роботи  Ліхтей Вікторія яка посіла ІІ і ІІІ місця (керівник Микола Капара).


Фото:

Нашi партнери