Святкування Дня фізичної культури і спорту у Скадовському районі

День фізичної культури та спорту учні освітніх закладів Скадовського району провели змагаючись та перемагаючи.

Так, 12 вересня 2020 року Скадовською міською радою, відділом освіти, культури, молоді та спорту Скадовської райдержадміністрації та Скадовською РК ДЮСШ було організовано та проведено цілу низку змагань з футболу, кульової стрільби та пляжного волейболу. 
Увесь день у трьох різних частинах міста діти змагалися та доводили один одному та тренеру, хто найсильніший, найспритніший та найвлучніший.  
Всі призери та тереможці за підсумками змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами Скадовської міської ради. 
Тиждень, що передував Дню фізичної культури та спорту, був також насичений спортивними змаганнями. Протягом всього тижня у рамках Всеукраїнських заходів у навчальних закладах району тривав «Олімпійський тиждень».


Творчо підійшли до підготовки спортивних заходів, зокрема, в Улянівській школі. Виставка малюнків «Ми - майбутні олімпійці», урок з фізичної культури під девізом «Ми - юні олімпійці», флешмоб «Здорові діти - здорова нація», урок з фізичної культури для першокласників під девізом «У спорті наша сила і здоров'я», уроки під гаслами «Діти - олімпійська надія України», та «О спорте! Ти - насолода!», «Вище! Швидше! Сильніше!».
Діти ознайомились з олімпійською символікою, традиціями та історією виникнення олімпійських ігор. Разом з давньогрецьким богом Зевсом - покровителем олімпійських ігор вивчили клятву олімпійців. Під час естафет діти мали можливість продемонструвати всі свої фізичні якості. А головними судями на святі були давньогрецькі богині Афродіта та Афіна. 
Побудова Олімпійської піраміди стала яскравою крапкою завершення  свята. 


Джерело: Скадовські новини


Фото:

Нашi партнери