У ФСТ «Динамо» України обговорили проблемні питання визнання службово-прикладних видів спорту

15 вересня 2020 року  у Києві під головуванням першого заступника голови ФСТ «Динамо» України Віктора Коржа за участі заступника міністра молоді та спорту України Матвія Бідного відбулась Координаційна нарада керівників Мінмолодьспорту, Міністерства оборони України, Збройних сил України, ФСТ «Динамо» України, представників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб.



Учасники наради обговорили питання сучасного розвитку та законодавчого врегулювання службово-прикладних видів спорту. «Це основа підготовки правоохоронців і є одним пріоритетних напрямків діяльності товариства «Динамо», - підкреслив Віктор Корж. - Понад 20 років ми проводимо змагання «динаміади» з найбільш популярних видів спорту: практичної стрільби, боротьби самбо, поліатлону, гирьового спорту, рукопашного бою, службового двоборства тощо. Ці змагання є, свого роду, тестом на мужність, силу та загартованість службовців правоохоронних органів та інших відомств. І ми постійно шукаємо шляхи удосконалення цієї діяльності».

Досвідом роботи у цій сфері поділився президент Федерації службово-пркиладного та військово-прикладного спорту Олексій Поляков.

За його словами, федерація підготувала низку пропозицій щодо удосконалення системи визнання службово та військово- прикладного спорту, що наразі потребує удосконалення.

Учасники заходу дійшли згоди щодо розробки пропозицій в цьому напрямі, які будуть передані до Мінмолодьспорту.

Як зазначив заступник міністра молоді та спорту Матвій Бідний, у профільному міністерстві триває робота щодо створення дорадчого органу, який складатиметься з фахівців, які координуватимуть усі питання щодо розвитку службово-прикладних та військово-прикладних видів спорту.


Фото:

Нашi партнери