Молодіжна збірна України у Херсоні

Молодіжна збірна України знаходиться у  Херсоні на першому тренувальному зборі у рамках підготовки команди до чемпіонату світу  U-20 у групі «В» першого дивізіону.
Збір протриває до 2 вересня. На нього запрошені в основному перевірені бійці із клубів ПХЛ.

«Як правило, літній збір росіяни пропускають, тому що всі вирішують свої локальні завдання - попадають у склади команд. Українці є легіонерами в Росії, тому клуби до них ставляться дуже прискипливо», - розповів наставник української молодіжки Олександр Годинюк.
У табір збірної цього разу потраплять лише троє представників російських чемпіонатів. Це Всеволод Толстушко, Едуард Захарченко й Кирило Бондаренко. У команду вони приєднаються вже в Херсоні.

А от Максим Шевчук зі Швеції й Олег Гайдук з Канади відправляться на південь разом з іншими хлопцями. Для представника північноамериканської студентської ліги Гайдука, який із чотирьох років живе в Канаді, це буде перший збір у складі збірної України.

Після Херсона молодіжну збірну чекають ще два тренувальних збори. На початку листопада в Польщі й у Донецьку, безпосередньо перед стартом світової першості, що відбудеться з 10 по 16 грудня в столиці Донбасу.

За матеріалами: ТК Хокей


Фото:

Нашi партнери