У Хepcoнcькoму aepoпopту вiдбулиcь aвтoпepeгoни

15 вересня 2020 року у Херсоні відбулися на території  аеропорту автоперегони з drag-рейсингу 2K DRAG 3. У змаганнях взяли участь близько 40 авто різних класів. Довжина заїзду - 402 метри.

Співорганізатор перегонів Володимир Волчонок розповів кореспондентам  Suspilne.Media:
«Пілоти змагаються на прямій трасі. Працюємо до 2 перемог. Створена сітка між пілотами. У фіналі етапу визначаємо переможців. Передбачили всі заходи безпеки: безпечну відстань між гонщиками і глядачами, є пожежні, медики, поліцейські».


В адміністрації аеропорту пояснили, чому авторалі проводять на території летовища.
«Важкі часи авіації, тому в аеропорту також важко виживати в цих умовах. Відсутність рейсів, багато днів, коли зовсім немає рейсів. То ми намагаємось щось заробити і підтримати колектив аеропорту, цей транспорт ніяк не вплине на безпеку полоси»
Максим Арбуз з 2016 року професійно займається автоперегонами. Розповідає – така траса для його авто небезпечна. Він додав, що покриття погане і він не може їхати на своєму автомобілі по цьому покриттю. 

У класі «А» автомобілів з об’ємом двигуна 1,8 переміг Андрій Ходос, який вперше взяв участь у професійних автоперегонах, і йоиу пощастило отримати перемогу.

 

Джерело: suspilne.media


Фото:

Нашi партнери