У Херсоні побільшало кандидатів у майстри спорту зі спортивного орієнтування

Одразу на трьох кандидатів в майстри спорту зі спортивного орієнтування побільшало серед вихованців Центру дитячої та юнацької творчості при управлінні освіти Херсонської міської ради.

 Юні спортсмени не тільки виконали спортивні нормативи, але й стали чемпіонами України з трейл-орієнтування – саме такі результати участі здобувачів освіти гуртка «Спортивне орієнтування» під керівництвом тренера Олександра Щербини у Кубку України (етапи) (трейл, ІІІ-IV ранг), що нещодавно пройшов на території Олешківського лісництва.
Три перших місця (група Ч-18) в естафеті на середній та подовженій дистанціях здобув Мачнєв Олексій, учень 8 класу ФТЛ. В естафетах на подовжених дистанціях двічі першою та другою по групі ТемпО стала Коцегубова Ірина (учениця 8 класу гімназії №3). Домашевський Андрій (учень 9 класу гімназії № 3), посів І місце (група Ч-18) в естафеті, ІІ місце на середній та ІІІ місце на подовженій дистанціях. Саме ці гуртківці і виконали спортивні нормативи кандидата в майстри спорту України.


До лав чемпіонів України з трейл-орієнтування також додалися: Марухненко Анна, учениця 9 класу гімназії №3, яка посла І місце (група Ж-18) в естафеті, ІІІ місце в ТемпО та ІІІ місце на подовженій дистанції; Орлов Микола, учень 9 класу ЗОШ № 55, який посів І місце (група Ч-16) в естафеті та ІІ місце на подовженій дистанції; Кандилян Едгар, учень 6 класу гімназії № 3, посів два І місця (група Ч-16) на подовженій дистанції та ТемпО, ІІ місце в естафеті та ІІІ місце на середній дистанції.
Другою (група Ж-14) в естафеті стала Красносельська Дар'я, учениця 6 класу гімназії №3.
Отже, результати перевершили всі очікування: всі 7 учасників стали призерами, 6 – чемпіонами, а 3 – кандидатами у майстри спорту України!


Фото:

Нашi партнери