Змагання з таіландського боксу муей-тай

У Херсоні пройшов  ХІ  турнір пам'яті Сергія Филипповича, який загинув виконуючи інтернаціональний обов’язок  в Сьєрра-Леоне, і другий етап Кубка України з таїландського боксу  муей-тай.

Він зібрав представників східних єдиноборств двох країн (України й Молодови) з 7 областей і міст  Одеси, Києва, Вознесенська, Кривого Рогу, Полтави, Миколаєва, Южноукраїнська, Донецька, Павлограда, Дніпропетровська.

На жаль, провідні спортсмени  збірної  команди країни цього разу не брали участь у цьому святі спорту: за  календарем  змагань через три тижні в Санкт-Петербурзі стартує чемпіонат світу з муэй-таю.

Приємно, що гарну техніку й волю до перемоги продемонстрували представники херсонські боксери, які стали  переможцями Кубка України й турніру. Так, у вирішальному двобої Ганна Молдаванчук зі спортивного клубу «Факел» зуміла за  очками переграти одеситку Ганну Авакову. Тренує спортсменку Петро Веренич. Ще один його вихованець Сергій Данильчук  у вагової категорії 65 кг переміг донеччанина Олександра Гомлю.

Просто прекрасно провів у фіналі бій у вагової категорії 54 кг херсонець, представник спортивного клубу «Ринг» Владислав Микитась. Вихованець тренера Едуарда Левандовського,  зустрічаючись із чемпіоном Європи серед юніорів Олександром Яворським,  зумів ефектно провести бій і вирвати перемогу.


Фото:

Нашi партнери